3 Cara Guna Hammer Thor Capsules Untuk Kesan Terbaik

Sedang cari cara guna hammer of thor capsules? jika ya teruskan bacaan kerana kami akan kongsi berbagai cara pakai hammer thor untuk dapat kesan terbaik. Semua akan dikongsikan supaya anda dapat maksimumkan penggunaan hammer of thor.

Namun cerita tentang cara guna hammer thor ni tak lengkap jika saya tidak tunjukkan versi hammer thor saya. Ini kerana didalam pasaran terdapat banyak sekali produk hammer thor tiruan yang claim original.

Bagi yang masih belum tahu, dibawah artikel ini saya ada sediakan link cara untuk semak original dan tiruan. Anda boleh semak disitu nanti untuk kenal pasti anda dah terbeli produk tiruan ke tidak.

hammer of thor capsules
Gambar adalah rupa sebenar Hammer Of Thor Original.

Kesan Baik Hammer Thor Original

  • Besarkan / panjangkan zakar
  • Tahan lama
  • Zakar mudah keras
  • Banyakkan air mani
  • Tingkatkan stamina dan tenaga

Cara Guna Hammer Of Thor

Hammer of Thor adalah suplemen untuk lelaki. Suplemen bermakna ia perlu diambil setiap hari. Cara guna hammer of thor pula bergantung pada matlamat anda, ada kaedah tertentu yang perlu diikuti.

1- Untuk Besarkan Zakar

Ambil 2 biji setiap hari pagi sebelum atau selepas sarapan. Penggunaan 2 biji sekali ambil akan membantu percepatkan proses bina isi zakar.

Pembesaran zakar akan berlaku pada minggu kedua atau ketiga. Ini bermakna, sebulan anda perlukan 2 botol hammer of thor capsules, kerana isi didalamnya ada 30 biji sahaja.

2- Untuk Tahan Lama

Ambil 1 biji, 2 jam sebelum bersama. Kemudian ambil 2 cawan air masak.

Dalam masa 2 jam ni, selepas dah kencing at least sekali, lepas tu biasanya semua herba telah serap dan badan akan mulai cergas.

Kekuatan fizikal, bertenaga, berstamina dan mampu tahan lama 30 minit hingga 1 jam.

3- Untuk Maintain Kesihatan Batin

Bagi yang ingin menggunakan sebagai suplemen dan maintain kesihatan batin. Penggunaan sebiji sehari sebelah pagi cukup untuk maintain kesihatan batin.

Anda akan dapat semua kebaikan hammer thor seperti tahan lama, besarkan, tambah air mani dan bantu tingkatkan tenaga.

Untuk besarkan still akan dapat tetapi kesannya bermula pada minggu ke 3 atau ke 4.

Plan Mana Yang Mesti Anda Pilih?

Jika anda mahu fokus untuk besarkan zakar dan mempunyai bajet keras, tentunya 2 biji sehari atau 2 botol sebulan.

Jika bajet tak keras, memadai guna sebiji sehari dan cara ini anda dapat semua kebaikan hammer of thor capsules. Cuma pembesaran itu jadi lebih lambat.

Dalam laman web ini, kita juga mempunyai senarai produk besarkan zakar seperti Vimax Canada, Alpha Men Formulation dan Sizegenix Extreme yang beri kesan seawal 2 minggu dan harga tak begitu keras.

Jom Dapatkan – Hammer Thor Original
Dah Tahu Ke Tidak? – Cara Beli Di Website Ini

Nampaknya kita telahpun sampai keakhir artikel. Saya berharap yang anda telah pun faham tentang cara guna hammer of thor untuk mendapat kesan terbaik. Jangan lupa baca cara semak hammer thor original kami.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top