cara guna vimax

Cara Guna Vimax Original Untuk Besarkan Zakar

Cari cara guna vimax canada? Bercadang nak besarkan zakar dengan vimax? Ya anda sememangnya berada ditempat yang betul. Kami akan terangkan cara pakai vimax canada.

Untuk yang masih baru disini, untuk info kami adalah supplier vimax canada di Malaysia. Vimax original ya.

So sebelum bermula tu nak declare la. Kalau anda cari cara guna vimax, pastikan vimax anda adalah Vimax Original. Kalau anda guna vimax lot 9972 yang merupakan vimax tiruan. Itu takkan beri kesan sama.

Vimax original tentulah Vimax Canada Izon yang mempunyai 3D hologram dan siri number yang boleh disemak di website vimax.com

Cara Guna Vimax

Apabila dah pastikan vimax anda adalah original, barulah sama cerita kita. Vimax memang terkenal untuk besarkan zakar lelaki. Dah 20 tahun dalam pasaran dan sentiasa dicari kerana keberkesanannya besarkan zakar.

Cara guna vimax sangat mudah, anda hanya perlu ambil sebiji kapsul vimax setengah jam selepas sarapan.

Pantang Larang Guna Vimax

Ada pantang larang semasa anda nak guna vimax ni. Ia akan pastikan keberkesanannya terjamin.

  • Banyakkan minum air masak. Ini kerana herba dalam vimax akan buang toksik dalam badan. Bila sisa toksik ni mendap dan aktif semula, ia masuk kedalam darah.
  • Itu yang sebabkan rasa tak sedap badan, sakit urat dan loya.
  • Jadi dengan meminum air masak sekurangnya 4 gelas sehari, ia bantu buang toksik yang berkumpul dalam darah dan keluar melalui kencing, najis dan peluh
  • Jarakkan 2 -3 jam pengambilan minuman bersusu, kopi dan teh. 2-3 jam sebelum dan selepas ambil. Maknanya sarapan kena minum jus, sirap atau air masak. Sebabnya sesetengah orang dia rasa loya bila sebelumnya sarapan kopi.
  • Jangan skip dan makan tak tentu masa. Ambil waktu pagi sahaja.

Jom Baca : Ciri Vimax Original

Jom Dapatkan : Vimax Canada

Boleh Tak Makan Vimax Waktu Malam?

You need to login to view the rest of the content. Please . Not a Member? Join Us

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Scroll to Top