Terma & Privacy Belian

Terima kasih kerana mengunjungi laman ini dan berminat untuk buat belian di www.padubro.com

 1. Untuk pengetahuan belian anda dilindungi dan berhak mendapat gantian sekiranya terima dalam keadaan pecah, kemik atau telah dibuka. Secara amnya kami akan bungkus rapi dan elak dari terjadinya masalah di atas.
 2. Kami menguruskan penghantaran melalui beberapa cara. Ada penghantaran menggunakan Pos Laju, Ninja Van atau Skynet.
 3. Bungkusan anda dijamin sampai dalam masa 2-4 hari, namun oleh sebab masalah dipihak kurier kadang – kala ia menjadi lambat. Apabila barang telah dipos, dan lambat tiba; apa yang boleh dilakukan adalah tunggu barang anda sampai. Apabila telah di pos, ia sudah berada diluar kawalan kami.
 4. Sekiranya barang tidak sampai dalam tempoh sebulan, pihak kami akan isu refund atau buat penghantaran kedua
 5. Bagi yang tidak mempunyai alamat tetap, anda boleh gunakan alamat pejabat pos atau cawangan pos laju terdekat, Kami akan notekan “Selfcollect” dan pihak pos akan hubungi anda dan anda kena selfcollect barangan tersebut di kaunter pos.
 6. Kami juga buat penghantaran secara COD (Cash On Delivery). Lokasi COD adalah Seluruh Kuala Lumpur (termasuk taman tun dan bukit jalil), Petaling Jaya dan Cheras hingga tol batu 9.
 7. Sesetengah produk mempunyai COD atau Pos sahaja kerana tidak semua produk ada dalam tangan.
 8. Sesetengah produk yang dijual seperti hammer thor, happy candy, kopi pejuang dan ceo cafe, ia akan dihantar oleh pihak hq produk tersebut.
 9. Kami menggunakan cara bayaran yang selamat dan dipantau bank negara. Sistem bayaran adalah menggunakan Toyyibpay FPX Transfer. Ia adalah sistem bayaran menggunakan online banking untuk website di Malaysia terima bayaran. Anda tidak perlu login ke bank dan melakukan transfer secara manual. Sebaliknya selepas klik place order dan akan dihubungkan terus ke online banking pilihan anda. Semak Cara Beli yang menunjukkan langkah demi – langkah proses belian.
 10. Apabila anda membeli sebarang produk, anda akan menerima cash back sebanyak 3% dari jumlah belian. Akaun juga akan automatik di create oleh sistem bagi bolehkan “cash back” ini disimpan didalam akaun anda.
 11. Masa akan datang, apabila anda beli lagi, cashback akan digunakan terus dan anda akan menerima cash untuk belian terbaru anda. Cara ini anda akan mendapat diskaun setiap kali membeli.
 12. Itu adalah sedikit sebanyak terma belian yang perlu anda setujui sebelum beli. Jika ada sebarang pertanyaan sila hubungi kami melalui borang hubungi kami disini.
Scroll to Top
Scroll to Top